Heeft u een leuke ervaring gehad bij Tuincentrum Aralia of zou u graag iets aan ons willen mededelen. Plaats tussen 4 & 20 november 2017 een review. Met het aantal reviews willen wij onze winkel verbeteren naar uw wens en koopervaring. Ook vinden wij het fijn om te weten dat de bezoekers van Aralia het in ons tuincentrum naar hun zin hebben.

 

Is het weer een tijdje geleden dat u een bezoek heeft gebracht aan onze vestiging? Geen probleem, ieder half jaar verbouwt tuincentrum Aralia een groot deel van de winkel. Nu staat de winkel vol met mooie sfeerartikelen met als hoogtepunt de sfeervolle kerstshow. Hier vindt u onder andere weer de prachtigste Lemax kerstdorpen. Wacht niet langer en kom een kijkje nemen!

 

Deel uw ervaring met ons. Uw feedback is goud waard, daarom delen wij aan de 3 beste viewers als beloning een prijs uit.

 

De prijs die u kunt winnen is een cadeaukaart ter waarde van € 25,- euro.  Deze prijs is te besteden over het gehele assortiment van Tuincentrum Aralia. De winnaars ontvangen op 24 november 2017 per email bericht. Wij zouden het super vinden om de cadeaukaart aan de winnaars in Tuincentrum Aralia te mogen uitreiken.

 

Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening over Tuincentrum Aralia.

Beoordelen is eenvoudig en kan via het linkje benedenaan:

  • Log in met uw gmail- account

  • Klik op het aantal sterretjes dat u ons wilt geven

  • Schrijf onder de sterretjes uw beoordeling en klik op 'plaatsen'

Klik hier om uw beoordeling te plaatsen.

Beoordeling Aralia