top of page

Kerstbomen

Hoogste kwaliteit Nordmann kerstbomen!

Bij Tuincentrum Aralia in Hellevoetsluis vind je de hoogste kwaliteit kerstbomen van de hele regio Voorne-Putten. Wij leveren zowel kerstbomen met als zonder pot en in verschillende soorten en maten, zoals: Nordmann, Picea Abies (fijnspar), Picea Omorika (Servische spar) en de Blauw spar.

✔ Handmatig geselecteerd

Vers uit het Sauerland

Scherp geprijsd

GRATIS inpakken en bijslijpen

Bezorging vanaf €5,-

Duurzaam milieucertificaat PEFC

Wat maakt een Aralia kerstboom uniek?

Kerstbomen handmatig geselecteerd

Iedere Nordmann kerstboom selecteren wij handmatig op vorm, kleur, geur en volheid. Alleen de mooiste kerstbomen komen door onze keuring en krijgen een Aralia label.

Kerstbomen vers uit het Sauerland

Hoe verser de kerstboom, hoe langer de geur en naalden behouden blijven. Onze kerstbomen worden uiterlijk één week voor ze in de winkel liggen gekapt. Verser vind je ze nergens!

Kerstomen scherp geprijsd

Onze kerstbomen komen rechtstreeks van kweker, hier is geen tussenhandelaar bij betrokken. Dat betekent hoge kwaliteit kerstbomen voor een scherpe prijs!

Kerstbomen duurzaam milieucertificaat PEFC

Alle kerstbomen zijn gekweekt volgens het PEFC certificaat. PEFC staat voor duurzaam bosbeheer waarbij rekening wordt gehouden met sociale, economische en milieuaspecten. 

Kerstbomen GRATIS inpakken en bijslijpen

De kerstboom wordt gratis ingepakt in een net zodat hij makkelijk te vervoeren is. Ook kunt u de stam van de boom gratis laten bijslijpen, zodat hij in uw standaard past. Een bijgeslepen stam neemt beter vocht op en daardoor blijven de naalden en geur langer behouden.

✔ Kerstbomen bezorgd vanaf €5,-

Kerstbomen bezorgen in Hellevoetsluis doen wij voor slechts €5,-. Ook bezorgen wij in Brielle, Spijkenisse, Rockanje en andere plaatsen in de regio Voorne-Putten.. 

Arie-Sauerland-verkleind 3.jpg

Ook bij ons verkrijgbaar:

Kunstkerstbomen
Kerstboomversiering
Kerstboomstandaards
Kerstboommanden
bottom of page